Kontakt mig

E-mail: info@an-tons.dk
Mobil: 22 88 38 19

Med et glimt i øjet, et smil på læben og fantasi i hjertet

Hos An-Tons laver vi søde designs i børnehøjde, som bringer smil til både store og små. Derudover brænder vi for den gode historie, som sætter fantasien fri.

Hej, det er mig, der er Anette, og dette er mit kreative univers, hvor fede designs, søde historier og tegninger i både børne- og voksenhøjde kan findes.  Her laver jeg alt muligt kreativt. Der er hyggelige børneplakater, søde T-shirts design, illustrationer af forskellig art bl.a til  mine egne og andre forfatters børnebøger.  Jeg brænder for den gode historie og søde illustrationer. Nogle gange findes der et helt univers gemt i en enkelt illustration. Det handler bare om fantasi. Og fantasi har jeg rigeligt af, nok til at dele ud til jer.  Når jeg sidder og tegner en illustration, er det ikke bare en flad tegning. Tag for eksempel den lille mus fra designkollektionen “Skovens Venner”. Hun hedder Midde og er en lille, forsigtig størrelse, som elsker at være sammen med sine venner. Hun bor i et lille hul i skovbunden, og om efteråret gro der en hel svampeskov over hendes hul.   Hvad står jeg for? Kerneværdier? Til at stole på. Ansvarsfuld. Jeg holder hvad jeg lover.   Hvad vil jeg gerne lave? Hvad elsker jeg at lave? At skrive og illustrere historier. Store og små historier. Fortælle en god historie, som fanger folk. Som kan få børn til at ville læse. Give folk et lille smil. Tegne søde illustrationer, som giver folk et smil på læben.  Hvorfor står jeg op om morgenen? Fordi jeg glæder mig til at lære nyt. Og udvikle mit talent. Jeg glæder mig over at se, andre får glæde af mine kreationer.  Hvorfor gør jeg det jeg gør?  Hvem hjælper jeg? Målgruppe. Kvinder/mødre (25-45 år) med børn i alderen 0-8 år Det er mødre, der køber print/ plakater og T-shirts til deres børn. Det er også dem, som ofte køber T-shirts til deres mænd. Der er også dem, som køber kort til diverse anledninger.  Hvordan hjælper jeg dem? Jeg giver både mor og barn et smil på læben over de søde illustrationer. Jeg gør det nemt, at sidde hjemme om aftenen og købe designet tøj mm til børnene.  Hvordan gør jeg livet bedre for andre mennesker?  Jeg bringer lidt glæde til mor og barn med mine søde illustrationer og små hyggelige historier.  Glæde, et smil på læben, sjovt at lære at læse